Snart klar!

Snart har jag alla mina modeller till mitt examensarbete!

Om ni inte vet de så pluggar jag på en 2 årig fotografutbildning här i GBG, och vi ska nu göra vårt examsnarbete som består av en utställning med samtliga i klassen.

Jag ska göra de fyra elementen där det ska vara 4 modeller, kaxiga sådana :) Så ska de va jätte uppstylat och både sminkös och förhoppningsvis frisör. De får jag veta idag, när jag snart ska åka till TIGI academin och prata med deras elever och lärare.

Hoppas på de bästa allafall!

Sen pratade jag med den alltid lika trevliga Annika på Avenymodeller
om att låna lite modeller av dom. Så hon skulle kolla upp mina önskemål. :) Trevligt att ha en agentur man kan gå till :)

Nu ska jag kila till bussen!

Kram!
 

Nu jävlar!

Okej! Nu har jag haft en svacka och en period där jag är, enligt mig själv "askass, jag borde inte va fotograf, varför gör jag detta..." Men FAN HELLER! Detta är vad jag vill göra och jag ska inte låta en svacka i mitt liv göra att jag slänger bort alla de åren som jag har lagt ner på detta.

Jag är fan inte dålig! Hell no! Nu jävlar jag ska ta itu med mitt fotograferande och när jag får min fa skatt så är jag ju min egen. Ingen bestämmer över mig.

Men fram tills att min framgår når oändlighet, som man kan hoppas att den gör en dag hahaha, så får jag slava vidare.
jag får köra mitt race helt enkelt. Man kan inte va bra på allt på en gång.

Nu ska jag dock ta bussen till jobbet. Ha de gött!


Gun - tjejen som inte ger upp i första taget.

Nytt år!

Ja då!

Jaha.. nytt år då.. 2008.. happ.. aja.. Okej de kan jag köpa.

De jag inte kan köpa däremot är jag har har gått och blitt galen känns de som . haha, ja de är ju inte så farligt som de låter direkt.

Jag har likson tröttnat på att fotografera. Jag har ideerna och folket men jag har får inte längre den kicken av att stå där och skjuta av en bild.... suck.. jag undrar vad de kommer bli av mig... :(

Pratade med min gode vän tillika den grymme fotografen Anders om detta lilla problem och de visade sig att vi ligger på ganska lika nivå.
Man har tröttnat, man vet inte vem man ska plåta, man har inga ideer som man får en kick av.. man e trött på utrustningen man har, man vill ha mer och mer.. suck.. Jag tycker det är synd ärligt talat.

Och inte för att va ego men både jag och Anders e kickass fotografer... vi behöver bara få tummen loss.. :(
Funderar dock på att föreslå ett sammarbete med min vän och se om vi kan hjälpa varann... Om du läser detta anders, så fundera på de :)

Men jag har allafall lämnat in min FA skatt ansökan , så jag måste få tummen loss!


Aja gott folk, nu måste jag springa ner till bussen, ska till mitt nya jobb som simlärare i Mölndal. :) Wish me luck!

Ps... tack snälla magnus för att du är så snäll och säger att jag e grym :) Vi ses i vår när jag kommer upp och gör Karlstad osäkert :)


Haj haj!

RSS 2.0