Trött..

Sitter nerbäddad i sängen, under mit gigantiska täcke som jag hittade på fyndavdelningen på IKEA för några veckor sen. Jätte mysigt men världens största. Tur att man har någon att dela de med allafall :)

Småchattar lite med Caroline på msn, surfar runt lite allmänt på nätet och uppdaterar mitt medlemsskap på fotosidan
Vart på Grafia idag, plåade byxor åt Team Sportia, och Peter va fortfarande sjuk. Trist. Peter är min handledare. Världens snällaste. Kul kille!
På måndag kommer alla nya etor på skolan att komma på studiebesök, så som vi gjorde för ett år sen. Shit.. har man verkligen gått ett helt år?? :S Vart tar all tid vägen egentligen..

Satt med retouchen av en ny bild på Johnny från igår.
Lägger in en "before and after" bild, säg gärna va ni tycker.



T v. orginalbilden , t. h. det färdiga resutatet.

Nu ska jag sova, i morgon är det tekniksim i simhallen som står på schemat tillsammans med Ida. Sen är de fest hos Tony med fru, på kvällen. Ska gå dit för en gångs skull.

Natti Natti!

Over and out... *piiip*

Dags för ett nytt inlägg..

.. för de va så lääääängesen jag skrev och och eftersom att Tony i min klass (www.fotograftony.se) fick alla att skriva ner sina blogg adresser så får jag väl förgylla min med något trevligt för de som är intresserade :)

Den senaste tiden har faktiskt vart ganska händelserik. Men först måste jag få presentera...

Nyhetr nr 1: En ny familjemedlem... och nej, jag har inte fått barn hahaha! Men jag har fått en liten systerdotter.. en liten skrutt till. Lilla Engla. föddes 18 feb 08.

Jag har en systerdotter sen innan, Elin, så nu blev hon storasyster. :)
Efter en lång månad med mamma och pappa plus Elin på sjukhuset efter mycket bråk med diverse kroppsdelar fick Engla komma hem och fira påsk.
Hon föddes i normal tid men med andningsvårigheter, "klumpfötter" - menas med att fötterna är vrida inåt och tårna pekar upp mot knäna. Hon e väldigt liten och vägde bara lite över 2 kg när hon såg dagens ljus.
Efter beskedet att hon skulle få komma hem så drabbas lillskruttan av lunginflamation. men efter ett par extra dagar så fick hon äntligen komma hem.
Själv så åkte man ju snabbare än kvickt ner för att se henne samt för att fira påsk med familjen o även hälsa på Davids föräldrar.
Så de va en lugn helg i Skåne/Blekinge. Passade även på att lära mig momsredovisa, efter en lektion från "svärfar" :) tack tack! Dessutom får jag tillbaka 200 kr ;) Inte illa de :)


Nyhet nr 2. Första Hands kontrakt!!!!
Jag och David har fått ta över lägenheten vi hyrde av martin och Frida uppe i Strömmenberg!!!! Så den är vår from 1 April! Den är så fin och vi trivs så himla bra! Det ska nog målas om lite men det blir ett senare projekt :)
Men det är verkligen jätteskönt att äntligen ha ett helt eget hem. Vi har ju bott i andra hands fram till nu. och det har gått jätte bra. Kunde ju inte få bättre "första gången jag flyttar hemifrån" hyresvärdar än emelie och oscar.

Uppdatering av hemsidan är också på G, har suttit de senaste veckorna med ny design och nya bilder. Tyvärr hinner jag inte göra så mycket eftersom jag är på praktiken 9-17 varje dag.
Jag gör ju min första halva av praktiken nu fram tills 4 April. Jag har vart en del hos Fotograf Katja Andersson med company och nu så är jag på Grafia- ett repro företag med specialicering på produkter. VÄLDIGT mycket kläder på docka, typ Ellos.
Kunde aldrig tro att det va så viktigt med att alla veck och rynkor låg snyggt! :) Men man ska lära sig något också.
Trivs kanon och alla är så snälla och hjälpsamma. Man känner sig verkligen välkommen när man kommer på morgonen.
Men jag har bara en vecka kvar drygt, snyft. Men jag hoppas på att kanske frilansa lite där eller så. Det beror väl på om de gillar mig :)

Nya bilder och mer jobb från Casino Cosmopol.
Sprang runt, på uppdrag av världens snällaste reklamchef - Johan, att dokumentera deras ursnygga monter på TUR mässan i år. En gigantisk monter på 50 kvadrat med roulette, poker o bar - och en massa folk! :)
Det blev en hel del bra bilder!
Se här!


Nytt sammarbete med sminkösen Liza Wrangsten från makeupstudion - Gbg.
Vi gjorde vårt första jobb ihop idag, när jag skulle plåta Johnny. Vår lilla Måns Zelmerlöw look a like ;)
Han gjorde ett toppen jobb och även Liza , så jag ser gärna mer sammarbete med henne.
Här är ett smakprov från kvällens plåtning:



Nej nu räcker de för idag, hoppas jag hinner blogga mer snart. det är ganska skönt att skriva av sej :)

ha de gött!

Gun Noord




ps... glöm inte att hålla utkik efter den nya hemsidan !!

RSS 2.0