Underskatta inte våra fyrbenta vänner

Kolla in denna talangfyllda elefaten!

Han e min idol! :)

Familjen Holmgren...

.. kom på besök i studion och ville ha lite familjefoton.
Det va inte enkelt men de va kul. :)

Här e resultatet!


En dag i huvudstaden.

Här sitter man, med en kaffe framför sej och väskan full med minneskort med bilder från dagens plåtning på Ölands Försäkringar AB.

Kom till Stockholm vid 11 och satt fram tills typ 13 på ett fik på centralen och tittade nyfiket igenom de tidingar som jag införskaffat på Press Stop. Hittade ju en Vouge för 50 spänn, den måste man ju ha! :D

Efter de tog jag mig ner i tunnelbana, med lite rädsla om att gå vilse, men de gick bra. Jag är då inte en van tunnebaneåkare, utan gillar mest de som går ovanför marken hehe
Men jag tog mig fram till Gamla Stan vilket, till min förvåning, bara låg typ 2 min från T centralen hehe.

Väl framme så ringer Martin, "svärfar" men också en kund, och säger att vi ses där. Så där står jag, sugen på något sött.
Hittar en godisautomat och därefter lokaliserar lite mynt i fickorna. Hmm.... Snickers fick de bli.
Men tro fan att skiten fastnar i den platsspiralen de sitter i. Grr...

Men bredvid mig står en man och tittar, tror han va sugen på något han med. "Grattis", säger han och skrattar.
" Men fan då.. jag ville ju ha den" mumlar jag. Men jag fic tillbaka mynten och prövar igen. HA! Jag fick 2!!! yeah! Bite me dumma maskin!
Men jag orkar inte två Snickers.. så jag ger än till den smått förvånade mannen bredvid mej. "Vill du ha en? Jag bjuder! Haha! Jag orkar inte två..."

Han tittar å mig med stora ögon och säger : "Ne! Fan va schysst! Tack!" Så går han iväg.
2 min senare kommer han förbi mig, ätandes på sin chokladbit. Jag höjer min Snicker som i en skål och han skrattar och gör desamma!
Då gjorde jag åtminstonde någons tillvaro lite trevligare! :D Tänk va en lien chokladbit kan göra hehe

Men nu sitter jag här allafall. Tåget går om ca 20 min. Har Josephine på msn. De va längesen. Saknar henne. Får åka ner snart till Skåneland igen.

Nu ska jag kila på tåget, eller se om de står inne. Jag ska sitta i familjevagnen.. suck.. hoppas på att de nte är en massa småbarn som skriker.. då pallar jag inte.
Men jag kan nog stå ut.. Har iPoden fylld med massa ny musik. Och jag ska sova. Zzzz...

Ha de gött.

Kram Gun

Åter i skolan..

Jaha, då sitter man här igen. I lokalerna på Lindholmen med utsikt över älven. Thats nice. Tillbaka i skolbänken ett par månader till när man nu har sagt adjö till praktiken.

Men de ska bli kul att få sätta tänderna i utsätllningen nu, vi blev indelade i grupper idag. Jag valde reklam och marknadsföring :) Och fliker in med lite på sponsordsidan också. :)

NI får komma och kolla sen, vi har vernissage den 23 aug i Frölunda Kulturhus. Be there or be square! :)

Nu e det lunch och sen bär de av till en utställning på Hasselblad Center.

Gött mos!


Gun

Hej då Grafia...

Nu var vår praktik officiellt över.. snyft.

Jag har mest vart på Grafia som är ett reproföretag som inriktar sig på kläder. De gör tex hela Elloskatalogen och Lindex webshop, och även kläder å Team Sportia, som va min huvudsakliga uppgift under praktiken. De fick in dom som kund i samband med de. Vi har även plåtat kläder och produkter åt Asko Cylinda, som gör diskmaskiner, tvämaskiner mm. Tror t o m Peter, min handledare, fortfarande håller på med alla små produktbilderna. :)

Jag har allafall haft skit kul och trivdes verkligen på Grafia. Hur trevligt folk som helst och man blev alltid bemött med ett leende när man kom på morgonen.

Och Peter, om du läser detta någon gång... Jag kunde ju inte fått en bättre handledare än dig. Jag har haft superkul med dej och jag hoppas jag inte gav dej för många gråa hår hihi. Och tusen tack för en skitkul praktik! Och presenten!
Och jag lärde mig dessutom något :)
Men jag kommer tillbaka, hoppas jag hihi!

För alla er som är nyfikna på vad vi har hittat på så laddar jag upp lite (halvkassa ursäkta bildkvaliten) bilder som jag tog med mobilen under praktiken :)

Såhär ser de ut där jag stod och jobbade i studion ute på gården. Till vänster i bilden (de man inte ser) stod Peter med en station och plåtade.

Och det var ju ingen liten kamera som jag fick plåta med. hihih! Hasselblad rules!

Hihi! Peter gör aldrig något vettigt på jobbet, han ligger bara och ritar hela dagarna :)

Vi åkte även ut på jobb, här plåtar vi textil åt Almedahls (tror jag dom hette). Gissa vem som lyckades utlösa larmet på Grafiabilen när hon skulle lämna parkeringstillstånd? hihih

Lilla Grafia bilen.. Denna lilla rackaren kan lasta mer än va man tror. Under ett jobb för Team Sportia i Mölnlycke, skulle vi få hem skidor mm till studion. Så vi började packa.. fotoutrustning, fond mm sen skulle vi få in alla skidor som va långa som höghus. Men jodå. den svalde de med. VI packade den stackars lilla bilen til max, det va knappt att den rullade sen hahaha!


Här stod vi en heldag i mässlokalerna hos TeamSportia i Mölnlycke och plåtade skidutrustning.
Har nog aldrig sett så mycket skidor förut :)

Och så här kan de se ut när man plåtar en stumpa :) Denna gången med en Canon Eos 1ds Mark 2.

Det började lida mot min sista dag på Grafia och jag som gärna visar mitt uppskattning står hela natten innan och bakar bullar i alla dess former och smaker. Kan ju berätta att det va uppskattat och de smakade gott. Och Peter, jag är skyldig dej en plåt ;)

Så min praktik slutade med ett par sportbh:ar från TeamSportia, Peter som snickrar ihop en låda som liknar en gigantisk kattlåda där de ska växa gräs, mitt i studion så dammet flyger all världens väg (se bild), och en trevlig fika med Grafia och HMR Media AB.


Jag fick dessutom en liten present som gjorde att jag nästan började gråta. Jag är ju av den blödiga typer då.
Ett album till alla mina bilder, en påse med Marshmellows och en Elivsbok. HYSTERISKT kul!

Nu ska jag sticka till jobbet i simhallen.
Ha de gött alla! Vi ses och hörs!

Gun

RSS 2.0